Lupausten Portaat

Tee vihdoin tavoitteistasi totta!💜

Lopeta toimimattomien mallien kanssa tuskaileminen.

 

Olen Virpi Silonsaari

Missioni on auttaa Sinua saavuttamaan tavoitteesi ja elämään unelmiesi elämää!

 

Haluan auttaa Sinua voimaan paremmin, uskomaan itseesi ja omiin mahdollisuuksiisi. Haluan auttaa Sinua saavuttamaan haluamasi tavoitteet ja elämään unelmaasi. Haluan auttaa Sinua löytämään takaisin oman elinvoimasi, joka on hautautunut jonnekin kiireen, stressin ja jokapäiväisen arjen jalkoihin. Haluan auttaa Sinua vahvistamaan itseäsi, ettet enää mieti toisten mielipiteitä, vaan uskallat olla oma itsesi ja tehdä asioita haluamallasi tavalla. Haluan luoda Sinuun uskallusta hypätä pois hyvinvoinnin haasteistasi omaan unelmaasi.

Ymmärrän mitä käyt läpi, sillä olen kokenut henkilökohtaisesti asiat, joista puhun.

En voi tehdä muutoksia puolestasi, mutta annan matkallesi tarvitsemasi työkalut sekä henkilökohtaisen tukeni, joiden avulla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.


Elin itse vuosikausia työelämän stressaavassa oravanpyörässä. Samanaikaisesti läheisen ihmisen sairastuminen ja omat haasteet terveyteni kanssa veivät minut tilanteeseen, jolloin jouduin oikeasti miettimään mitä haluan tulevaisuudelta.

Jouduin miettimään haluanko jatkaa pyörimistä oravanpyörässä vai haluanko jotakin muuta. Halusin jotakin muuta.

Halusin pois negatiivisuuden kehästä, kiireestä ja stressistä sekä niiden vaikutuksista omaan hyvinvointiini. Halusin pois jatkuvasta laihdutuskuurien kierteestä, pois niistä tavoista ja tottumuksista, joilla sain itseni vain huonompaan kuntoon. Halusin pois jatkuvasta suorittamisesta ja vaatimuksistani itseäni kohtaan.

Halusin takaisin ilon ja naurun, jotka olivat kadonneet jonnekin kiireen ja stressin jalkoihin. Halusin olla tyytyväisempi itseeni. Halusin oppia kohtelemaan itseäni paremmin.


Voin auttaa myös Sinua!

Vaikka takanasi olisi saavuttamattomia tavoitteita ja olisit heittänyt hanskat naulaan useammin, kuin muistatkaan, niin luota siihen, että Sinäkin onnistut. Pystyt mihin tahansa!

Tilaamalla uutiskirjeeni, saat liittymislahjaksi 10 vinkkiä painonhallintaasi. Uutiskirje on maksuton ja voit perua sen milloin tahansa.

Rakkaudella💜
Virpi