fbpx

Mikä muuttuu, kun uskot onnistumiseesi?

Voin kokemuksesta sanoa, että kaikki voi muuttua❤️

Olkoon tavoitteesi mikä tahansa, niin etenemisesi on vaikeaa, jos et itse usko onnistumiseesi.

Tiedän mistä puhun, sillä olen paininut näiden samojen asioiden kanssa. Kun uskot onnistumiseesi ja omiin mahdollisuuksiisi, niin kuljet eteenpäin kohti päämäärääsi luottavaisesti ja varmasti.

Annan sinulle seuraavaksi yhden vinkin, joka vie sinua omaa päämäärääsi kohti.

Valitse ajattelusi suunta❤️

Kun kiinnität kielteisten asioiden sijaan huomiota positiivisiin asioihin, onnistumisiisi ja mahdollisuuksiisi, olet jo lähempänä päämäärääsi❤️

Jos tavoitteenasi on lähteä vaikkapa kävelylenkille ja ulkona tihuttaa vettä, mitä teet?

Saatat miettiä, että en voi lähteä, koska ilma on näin huono. Et halua kastua, joten jäät kotiin. Hetken kuluttua sade kuitenkin taukoaa ja ilma muuttuu, mutta et enää ole motivoitunut kuntoiluun. Ehkä tunnet saamattomuutta kuntoilusuunnitelmasi mentyä mönkään. Koet jopa epäonnistumista kuukausi sitten alkanutta kuntoiluprojektiasi kohtaan. Saatat miettiä, että peli on menetetty ja pahimmillaan heität hanskat naulaan pitkäksi aikaa. Jälleen kerran.

Voit muuttaa ajatustesi suuntaa.

Älä odota täydellistä hetkeä aloittaa, sillä sitä ei tule.

Asia ei odottelemalla parane. Aina jokin asia nousee esteeksi – vaihda silmillesi eri lasit, joiden läpi katsot maailmaa.

Näe mahdollisuudet.

Tunne sadeilman raikkaus, tunne luonnon tuoksut. Fiilistele kehossasi jo etukäteen sitä ihanaa tunnetta, joka valtaa kehosi ja mielesi reippaan kävelylenkin jälkeen. Voitit itsesi ja uhmasit sadetta. Kehosi kiittää. Mielesi kiittää. Onnistuin! Hyvä minä!

Jos kuitenkaan et halua lähteä lenkille, niin etsi muita mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja hyvinvoinnin lisäämiseen. Käytä kävelylenkkiin varaamasi aika muulla itsellesi hyödyllisellä tavalla. Voit esimerkiksi panostaa sen hetken vaikka kehonhuoltoon ja venyttelyyn.

Vaikka kävelylenkki jäikin tällä kertaa tekemättä, pääset eteenpäin. Sait onnistumisen tunteita ja sekä mielesi, että kehosi kiittävät sinua!

Pointtini on, että muuttamalla ajatustesi suunnan huomaat päivittäin arjessasi asioita eri tavalla kuin aiemmin.

Pyri tietoisesti etsimään jokaisesta päivästäsi juuri näitä mahdollisuuksia ja pieniä onnistumisen kokemuksia.

Onnistumisen ei aina tarvitse olla mitään suurta ja maata mullistavaa. Juuri nämä pienet onnistumiset ovat niitä asioita, jotka auttavat Sinua jaksamaan. Ne auttavat Sinua jatkamaan etenemistäsi kohti päämäärääsi.

Itse havaihduin tähän asiaan muutama vuosi sitten.

Työelämän oravanpyörässä, jatkuvan kiireen ja stressin sekä huolien ympäröimänä en itse huomannut enää onnistumisia tai ilon aiheita. En pystynyt nauttimaan isoista onnistumisista, niin miten olisin edes osannut nauttia pienemmistä.

Tällä hetkellä tilanne on aivan jotakin muuta. Jokin muuttui.

Palataan alun otsikkoon – mikä muuttuu, kun uskot onnistumiseesi?

Elämä pysäytti ja huomasin, että oman hyvinvointini takia jotakin pitää tehdä eri tavalla kuin tähän asti.

Kaikesta hyvästä ympärilläni huolimatta suoritin elämää. Se johti omaan irtisanoutumiseeni ja siitä hetkestä alkoi oma muutosmatkani. Ja sillä tiellä olen edelleen.

Irtisanouduttuani sain ulkopuolelta viestiä, että olen hullu lähtiessäni hyväpalkkaisesta työstä. Jos raha olisi ollut päätökseni ainoa mittari, niin hulluahan se olisi ollut.

Mutta sain myös kommentteja rohkeudestani. En kuitenkaan tuntenut itseäni rohkeaksi. Enhän tiennyt tulevaisuudesta yhtään mitään. Se ei kuitenkaan estänyt minua toteuttamasta ajatustani.

Suurin osa näiden rohkaisevien kommenttien antajista kertoi miettineensä jo pitkään samaa ratkaisua oman työnsä kanssa, mutta uskallus toteuttaa ajatus, puuttuu.

Harmi sinänsä, sillä mikään ei ole sen kuluttavampaa, kuin olla työssä, jossa sydän ei ole enää mukana. Nyt jälkikäteen voin ajatella, että olin rohkea ja hyvä niin.

Irtisanoutuessani en siis ajatellut tulevaisuuttani. Joku ajattelee, että tyhmänrohkeaa. Uskoin, että pärjään. Uskoin, että selviän jotenkin. Tiesin, että ilman repäisyä pois senhetkisestä työstäni en voi auttaa itseäni.

Tiesin, että oman hyvinvointini takia minun pitää tehdä asioita eri tavalla tulevaisuudessa. Jatkuva stressi, kiire, huoli ja ihmisten negatiivisuus ympärillä söivät joka päivä enemmän ja enemmän. Olin itsekin muuttunut kovaksi, ilottomaksi, stressaantuneeksi ja niin väsyneeksi. Tämä pikku orava halusi hypätä pois.

Elämä kantaa ja tällä tiellä olen edelleen. Joka päivä opin uutta ja joka päivä haluan oppia uutta.

Tärkeintä on olla valmis ja avoin tälle uudelle, sillä juuri se voi muuttaa koko elämäsi.

Yhteistyökumppanini ja oman tiimiläisen kommentit tältä viikolta kiteyttävät sen, mitä muutos ja usko omaan tekemiseen tarkoittavat itselläni. ”Kova bisneslady on muuttunut maailmoja syleileväksi auttajaksi” ja ”Kiitos, sinä olet maailman avuliain ihminen”. Olen innoissani, osaan ja saan auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti; fyysisesti, henkisesti ja taloudellisesti.❤️

Moni tuskailee, ettei itseltä löydy motivaatiota omien unelmien ja tavoitteiden tavoitteluun. Muutos kannattaa aloittaa siitä, joka tuntuu itsestä helpolta. En ensimmäisenä kehota sinua irtisanoutumaan työstäsi. Mutta jo pienikin muutos käynnistää positiivisten asioiden kierteen.

Luota itseesi, äläkä anna aiempien pieleen menneiden yritysten olla esteenä etenemiseesi. Kuulostele miten puhut itsellesi, tue ja kannusta itseäsi ja iloitse pienistä sekä suurista onnistumisistasi.

Jos aiemmat yrityksesi eivät ole toimineet, mieti mistä se saattoi johtua. Teitkö muutoksia itsesi takia vai yrititkö täyttää muiden toivomuksia. Älä myöskään keskity liikaa itse tavoitteeseen, vaan keskity niihin asioihin, jotka johtavat sinut tavoitteeseesi.

Sinäkin onnistut!

Rakkaudella❤️
Virpi

1 ajatus aiheesta “Mikä muuttuu, kun uskot onnistumiseesi?”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.