, , ,

e-kirja: 30 päivää menestyksen merellä: Tavoitteet todeksi

44,00 

KULTAA ONNISTUMISEN POLKU JA TEE TAVOITTEET TODEKSI.

Olet ansainnut olla onnellinen ja kokea tyytyväisyyttä elämässäsi, mutta saatat silti kohdata sisäisiä kamppailuja. Tee tavoitteet todeksi, älä anna muiden tarpeille etusijaa omasta hyvinvoinnistasi tinkimisen kustannuksella?

Vietätkö riittävästi aikaa nauttien elämästä vai jääkö sinulle liian vähän tilaa ilon kokemiseen kaiken muun keskellä?Teetkö asioita, jotka todella tuovat iloa ja tyytyväisyyttä elämääsi?

Vaikka rakastaisitkin tekemistäsi asioista, saatat tuntea uupumusta ja tyytymättömyyttä. Pidätkö tunteesi piilossa välttääksesi konflikteja? Pelkäätkö, että petät muut, jos ilmaiset todellisia tuntemuksiasi? Onko ympärilläsi liikaa negatiivisuutta, joka väsyttää sinua? Saatat olla kyllästynyt muiden haasteisiin, kun sinulla on omat taakat kannettavanasi.

Pyritkö saavuttamaan tavoitteitasi ponnistelemalla liikaa ja väsyttämällä itsesi? Sinnittely ja pakottaminen eivät aina johda haluttuun lopputulokseen, ja samalla menetät yhteyden omaan itseesi.

Jos tukahdutat negatiiviset tunteesi, ne saattavat hautautua syvemmälle ja houkutella lisää negatiivisuutta elämääsi. Mitä kovemmin yrität saavuttaa jotain, sitä kauemmas se saattaa livetä käsistäsi.

Positiivinen ajattelu ulottuu pintaa syvemmälle.

Vaikka noudattaisitkin positiivisen ajattelun ohjekirjaa ja keskittyisit haluamaasi, saatat todellisuudessa vain vahvistaa pelkojasi ja houkutella lisää niitä asioita, joita yrität välttää. Se tapahtuu ajatustesi kautta – paradoksaalista, eikö totta? Pyrimme kohti päämääräämme, mutta samalla sabotoimme onnistumista omilla ajatuksillamme, jotka keskittyvät siihen, mitä emme halua.

Ja vielä pahempaa on, että pelko vaikuttaa kaikille elämämme osa-alueille.

Vaikka et ehkä huomaa sitä, pelko voi vaikuttaa monin eri tavoin elämääsi. Se saa sinut tekemään asioita, joita et haluaisi tehdä, ja jättämään tekemättä asioita, joita haluaisit tehdä tai sanoa. Mitä kauemmin tämä jatkuu, sitä lujemmin pelko kietoo sinut otteeseensa.

Uupumus painaa päällesi yhä raskaammin. Tunnet epäonnistuneesi. Aika ja energia ovat kortilla, etkä jaksa taistella vastaan olosuhteita tai haasteita.

Rohkeus tehdä niitä asioita, joita todella rakastat, puuttuu. Sydämesi syvyyksissä kuitenkin kaipaat muutosta. Olet kyllästynyt seuraamaan sivusta, kun muut nauttivat menestyksen makeasta mausta.

 

Ota seuraava askel ja aloita tekemään tavoitteistasi totta jo tänään.

Helpot ja yksinkertaiset askeleet seuraavalle 30 päivän ajalle.

Sinussa on voima luoda unelmiesi elämä. Tee tavoitteet todeksi ja kultaa oma polkusi, saat siihen tarvitsemasi työkalut:

 • e-kirjan PDF-muodossa.
 • 112 sivua yksinkertaisia ja arkeen soveltuvia keinoja.
 • 30 päivän ohjatun matkan kohti omaa onnistumista, jonka aikana teet tavoitteet todeksi.
 • Inspiroivan ja käytännönläheisen oppaan jokaiselle päivälle.
 • Motivoivat tehtävät jokaiselle 30 päivälle.
 • Voit aloittaa heti matkasi kohti menestystä.
 • Tämä eKirja tarjoaa sinulle mahdollisuuden edetä omassa tahdissasi ja löytää oma polkusi kohti menestystä.
 • Saat käyttöösi monipuolisia työkaluja ja harjoituksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan omat tavoitteet ja kehittymään paremmaksi versioksi itsestäsi.
 • eKirja tarjoaa päivittäistä inspiraatiota ja motivaatiota auttaen sinua pysymään keskittyneenä ja motivoituneena matkallasi kohti menestystä.
 • Voit aloittaa matkasi heti ja edetä omaan tahtiisi milloin ja missä tahansa, sillä eKirja on saatavilla digitaalisessa muodossa.
 • Päivitetyn version eKirjasta löydät aina helposti kurssialustalta.

HÄMMÄSTY, KUINKA PIENILLÄ JA YKSINKERTAISILLA TEOILLA VOIT MUUTTAA ELÄMÄSI JA TEET TAVOITTEET TODEKSI!

Anna menestyksellesi tilaa. Kun annat itsellesi luvan menestyä, muutat oman energiasi ja houkuttelet puoleesi niitä asioita, joita todella sydämessäsi haluat.

Luvan antaminen menestyä tuo mukanaan vapauden ja elämänilon, jota olet aina kaivannut. Teet päätöksiä luottavaisin mielin, kuuntelet itseäsi ja näet itsesi lempeydellä.

Kuuntelemalla syvimpiä toiveitasi, tiedät tarkalleen, mitkä valinnat tuovat sinulle iloa, menestystä, rakkautta ja vaurautta. Virittäytyessäsi menestyksen energioihin, menestyt kaikilla elämäsi osa-alueilla, kuten ihmissuhteissa, terveydessä, taloudessa, luovuudessa ja ilossa.

Sinusta tulee vetovoiman keskus! Onnistumisen polkusi hohtaa kultaa.

Lue lisää: https://lupaustenportaat.fi/miten-kultaan-onnistumisen-polun-ekirja/