, ,

Raha ja rento rahasuhde: Opas taloudelliseen tasapainoon ja mielihyvään

44,00 

ONNISTUMISEN KAKSI RAHAOPASTA YHDEN HINNALLA!

AIHEUTTAAKO RAHA HUOLIA?

Elämä voi tuntua synkältä, kun raha aiheuttaa jatkuvaa taakkaa ja rajoituksia.

Jos voisit muuttaa yhden asian elämässäsi taikasauvallasi juuri nyt, mihin suuntaisit sen voiman: onnellisuuteen, menestykseen vai rakkauteen? Va onko raha listallasi ensimmäisenä?

Mutta miksi tyytyä muuttamaan vain yhtä asiaa, kun voit parantaa kaikkia näitä?

Rahalla on merkittävä vaikutus siihen, miten koemme elämämme, miten selviämme arjen haasteista ja miten näemme itsellemme asetetut rajat. Stressaava rahatilanne voi heijastua negatiivisesti kaikille elämänalueille.

Raha voi estää meitä tekemästä asioita, joita todella haluamme. Se voi rajoittaa meitä menemästä minne sydän haluaa. Ja se voi tehdä mahdottomaksi hankkia niitä asioita, joita tarvitsemme tai haluamme.

Elämä voi tuntua synkältä, kun raha aiheuttaa jatkuvaa taakkaa ja rajoituksia.

 

VAPAUTA ITSESI RAHAHUOLISTA JA NAUTI ELÄMÄSTÄ TÄYSILLÄ.

Saattaa olla, että mielessäsi leijailee toiveita paremmasta rahatilanteesta. Saatat harjoittaa meditointia ja luoda unelmakarttoja, samalla kuitenkin tunnustaen, että raha voi olla ongelma elämässäsi.

Saattaa olla, että ajattelet rahan olevan hankalasti saavutettavissa tai ettet yksinkertaisesti kykene hankkimaan niitä asioita, joita haluaisit. Ehkä tuntuu, että lisärahan saaminen on mahdotonta. Ja totta on, että nämä ajatukset voivat olla vallitsevia mielessäsi. Mutta ne ovat totta vain niin kauan, kunnes päätät muuttaa näkökulmaasi.

Useilla meistä on rajoittavia uskomuksia rahaan liittyen, jotka estävät meitä näkemästä rahan neutraalina välineenä.

Tämä on ymmärrettävää, sillä se voi aiheuttaa monenlaisia haasteita: se saattaa rasittaa parisuhdetta, synnyttää riitoja ja stressiä, luoda tunteen riittämättömyydestä ja jopa johtaa masennukseen.

Kuitenkaan ongelma ei ole itse rahassa.

 

SINULLA ON OIKEUS NAUTTIA TYYDYTTÄVÄSTÄ JA ONNELLISESTA ELÄMÄSTÄ. JA RAHA ON YKSI OSA SITÄ.

  • Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kärsiä rahahuolista. Ei pitäisi olla tarpeen menettää yöunia tai terveyttä huolehtiessasi raha-asioista, mutta moni tekee juuri niin.
  • Sinun on tarkoitus nauttia elämästäsi täysillä.
  • On vaikeaa nauttia elämästä, jos rahahuolet painavat mieltäsi jatkuvasti.
  • Elämästä voi nauttia enemmän, kun suhteesi rahaan on stressitön ja luottavainen. Tämä voi tuoda mukanaan tunteen vapauden ja rauhan.
  • Rentouden löytäminen voi olla haasteellista, mutta se on mahdollista.
  • Selkeät ja helpot askeleet voivat auttaa sinua saavuttamaan rentouden suhteen rahaan. Kun sinulla on kartta, jonka avulla voit edetä, voit vaikuttaa elämääsi positiivisesti.
  • Voit saavuttaa vaurautta kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Lue lisää: https://lupaustenportaat.fi/opas-rentoon-rahasuhteeseen/