Läpimurto onnistumiseen -verkkokurssi 3 kk (sis. alv 10%)

197,00 

Tällä verkkokurssilla saat työkalut ja vinkit, jotta voit saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi. Jotta voit saada niitä asioita elämääsi, joita haluat.

Mietitkö miten pääsisit irti jatkuvista haasteista ja ongelmista ja niistä epäonnistuneista kokeiluista, jotka estävät sinua saavuttamasta elämääsi niitä asioita, joita haluat?

Oletko kyllästynyt nykytilanteeseen ja haluat muutosta? Jostain syystä et vielä ole saanut aikaiseksi aloittaa. Nyt olet enemmän kuin valmis muuttamaan nykytilanteen.

Haluatko päästää irti niistä asioista, jotka pitävät sinua jumissa ja estävät sinua onnistumasta?


Tunnetko olevasi vähän kuin jumissa? Olet samassa tilanteessa päivästä toiseen ja haluaisit siirtyä jo eteenpäin. Kukaan ei voi sanoa, ettet olisi yrittänyt. Olet saattanut jo kokeilla monia erilaisia konsteja. Sen sijaan, että olisit saavuttanut pysyviä tuloksia tai tavoitteitasi, palaat aina takaisin lähtöpisteeseen tai junnaat paikallasi. 

Jokin pitää sinua paikallaan samassa tilanteessa päivästä, kuukaudesta ja jopa vuodesta toiseen.

On tiettyjä asioita, joita onnistuneet ihmiset tekevät saavuttaakseen tavoitteensa ja unelmansa. Todennäköisesti sinäkin tiedät mitä pitäisi tehdä, mutta jostain syystä saatat estää itseäsi onnistumasta.

Oletko miettinyt mikä pitää sinua paikallaan? Oletko miettinyt mikä estää sinua onnistumasta? Miksi et saavuta omia tavoitteitasi ja miksi oma unelmaelämäsi odottaa vielä läpimurtoaan?

Tällä verkkokurssilla saat työkalut ja vinkit, jotta voit saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi. Jotta voit saada niitä asioita elämääsi, joita haluat.

Tervetuloa matkalle kohti omia toteutuneita tavoitteitasi ja unelmiasi.