, ,

Henkilökohtainen valmennus 30 min + 30 min (sis. alv 24%)

57,00 

Hinta sisältää 30 minuutin kartoituspuhelun sekä  30 minuutin henkilökohtaisen valmennuksen puhelimitse, Zoomin tai Teamsin kautta yhteisesti sovittuna ajankohtana.

Seuraavat askeleet:

  1. Maksa henkilökohtainen valmennus verkkokaupassa normaalisti.
  2. Olen sinuun yhteydessä ja sovimme ajankohdan kartoituspuhelulle sekä henkilökohtaiselle valmennukselle.
  3. Mikäli valmennus tehdään puhelimitse, soitan sinulle sovittuna ajankohtana.
  4. Mikäli valmennus tehdään Zoomilla tai Teamsillä, lähetän sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit liittyä linjoille sovittuna ajankohtana.

Henkilökohtainen valmennus tarjoaa avaimen menestykseen.

Kuvittele, jos henkilökohtainen valmennus auttaisi sinua konkreettisesti saavuttamaan omat tavoitteesi ja unelmasi. Se olisi todellakin upeaa, koska se merkitsisi toiveidesi ja kaipaustesi toteutumista omassa elämässäsi.

Kuvittele, jos henkilökohtainen valmennus auttaisi sinua todella hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Mieti, kuinka merkittävää olisi elämällesi, jos oppisit vihdoin olemaan tyytyväinen itseesi ja hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet. Sinun ei tarvitsisi enää huolehtia siitä, mitä muut ajattelevat. Uskaltaisit olla rohkeasti oma itsesi ja tehdä niitä asioita, joita haluat.

 

Entä jos henkilökohtainen valmennus tukisi sinua uskomaan itseesi ja omiin mahdollisuuksiisi menestyä? Mieti hetki niitä asioita, joita juuri nyt haluat ja kaipaat elämääsi. Harkitse niitä muutoksia, joita haluaisit toteuttaa.

Kun uskot itseesi ja kykyihisi saavuttaa tavoitteitasi, mahdollisuutesi ovat rajattomat. Millaisia vaikutuksia tällä olisi elämääsi?

Entä jos henkilökohtainen valmennus auttaisi sinua löytämään rakkauden itseäsi kohtaan?

Useat meistä ovat äärimmäisen ankaria ja itsellemme kriittisiä. Kun opit rakastamaan itseäsi, alat arvostamaan itseäsi enemmän ja osaat asettaa terveitä rajoja. Menestyminen ja onnistuminen ovat vaikeampia, jos et ole tyytyväinen itseesi.

Millainen muutos tapahtuisi elämässäsi, kun opit katsomaan itseäsi hyväksyvästi ja olemaan tyytyväinen siihen, kuka olet ja mitä teet?

Kuinka paljon henkilökohtainen valmennus voisi auttaa sinua voimaan paremmin? Millaisia vaikutuksia olisi arjessasi, jos sinulla olisi enemmän energiaa, jaksaisit paremmin ja nukkuisit laadukkaammin? Entä millainen merkitys olisi, jos oppisit suhtautumaan itseesi rennommin ja saisit painonhallinnasta ystävän?

Kuvittele, miten elämäsi muuttuisi, kun pystyt nauttimaan jokaisesta päivästä enemmän ja tunnet suurempaa tyytyväisyyttä itseesi ja elämääsi kohtaan. Millainen vaikutus olisi elämääsi, jos olisit onnellisempi?

Saattaa tuntua, että muutos ei ole mahdollinen sinun kohdallasi, koska olet jo yrittänyt useita kertoja aiemmin. Tai ehkä luulet, että olet jo lukenut kaiken tarvittavan. Tai ehkä aika ja raha tuntuvat esteiltä.

Omasta ja onnistuneiden asiakkaiden kokemuksista voin sanoa, että kun kyseessä ovat itselle tärkeät asiat, niihin löytyy aina aikaa ja resursseja. Kaikki muutos lähtee meistä itsestämme.

Lue lisää henkilökohtaisesta valmennuksesta tästä.