, , ,

Verkkokurssi: Eroon makeanhimosta – makeanhimon ja turhan napostelun torjuntaohjelma (sis. alv 10%)

47,00 

HALUATKO EROON MAKEANHIMOSTA?

Kokeile lempeämpää lähestymistapaa ja löydä yksinkertaisia ja kestäviä työkaluja onnistumiseen Eroon makeanhimosta -verkkokursilla.

Tämä kurssi tarjoaa hienon mahdollisuuden oppia kuuntelemaan itseään ja omia tunteitaan paremmin tulevaisuutta ajatellen. Väkisin ponnistelemalla harvoin saavutetaan hyviä tuloksia; pikemminkin se lisää stressiä ja vie enemmän aikaa ja energiaa, jolloin hyvinvointi kärsii.

Rentouden puute saattaa heijastua myös ihmissuhteisiin, aiheuttaen jännitteitä. Todellinen rentous syntyy silloin, kun olet intohimoisesti mukana siinä, mitä teet.

Kun käytössäsi ovat helpot ja yksinkertaiset työkalut, innostut ja motivoidut helpommin. Tämä auttaa sinua löytämään rentoutta elämääsi ja pitämään innostuksen yllä, koska tiedät, että pystyt saavuttamaan haluamasi.

Mitä enemmän rohkenet kuunnella itseäsi ja omia tarpeitasi, sitä nopeammin etenet kohti haluamiasi tavoitteita. Huomaat pian, että painonhallinta ei liity pelkästään painoon, vaan moniin muihin asioihin, jotka vaikuttavat siihen.

Onnistuminen ei vaadi pakonomaista suorittamista, hiki hatussa treenaamista, kaloreiden tarkkaa laskemista, eikä erilaisia dieettejä tai rajoituksia. Voit saavuttaa tavoitteesi ja voittaa painonhallinnan haasteet itsellesi ja kehollesi lempeämmillä tavoilla.

Kurssilla sinulla on mahdollisuus oivaltaa jotakin merkittävää itsestäsi. Se voi olla jotakin, mitä olet tähän asti kieltänyt tai jättänyt huomiotta. Asian käsittely on kuitenkin keskeistä onnistumisen kannalta.

Kun suostumme oppimaan ja kasvamaan, tunnistamme meille annetut oppiläksyt, jotka ovat välttämättömiä omalle menestyksellemme. Mikäli emme ole valmiita oppimaan, emme pysty ratkaisemaan niitä haasteita, jotka ovat taustalla. Tämä tarkoittaa, että tilanne voi parantua vain väliaikaisesti, ja lopulta palaaminen alkupisteeseen on väistämätöntä.

Mieti esimerkiksi jojo-laihduttamista. Miksi jojolaihduttaja kohtaa kerta toisensa jälkeen saman ongelman? Miksi tarve laihduttaa tulee jälleen esiin, vaikka kaikki näyttäisi olevan kunnossa? Jokin keskeinen asia on jäänyt oppimatta ja ratkaisematta, mikä saa jojolaihduttajan kohtaamaan yhä uudelleen samat haasteet.

Tarvitset työkaluja, jotka mahdollistavat pysyvät tulokset. Näin vältyt palaamasta takaisin alkupisteeseen kerta toisensa jälkeen.

Kysymys ei ole siitä, että teet jonkin asian eri tavalla vain tietyn ajan. Kysymys on siitä, että saat käyttöösi työkaluja, joita voit hyödyntää koko elämäsi ajan.

Tavoitteenani on tarjota sinulle toimivia ja helppoja työkaluja, jotka voit sisällyttää omaan arkeesi ja hyödyntää niitä jatkuvasti. Kurssilla saamasi työkalut ovat kestäviä. Ne ovat yhtä tehokkaita tänään kuin ensi vuonnakin, ja voit hyödyntää niitä vuosienkin päästä.

Lue lisää: https://lupaustenportaat.fi/eroon-makeanhimosta-verkkokurssi/