, , ,

Verkkokurssi: Elinvoimainen ja vahva nainen – matka itseesi

97,00 

ASTU ONNISTUMISEN POLULLE, SE  VIE SINUT LÄHTÖPISTEESTÄ KOHTI HALUAMAASI ONNISTUNUTTA LOPPUTULOSTA. TAVOITTEENA ONNELLINEN, TYYTYVÄINEN, ELINVOIMAINEN JA VAHVA NAINEN.

VAHVA NAINEN ON ELINVOIMAINEN, EIKÄ KAIHDA HAASTEITA.

ELINVOIMAINEN JA VAHVA NAINEN KOHTAA HAASTEET ROHKEASTI JA MÄÄRÄTIETOISESTI.

Elinvoimainen ja vahva nainen uskoo itseensä ja omiin unelmiinsa sekä tekee kaikkensa niiden saavuttamiseksi. Mikään ei ole tärkeämpää oman elämäsi kannalta kuin se, että voit hyvin ja tunnet olosi tyytyväiseksi ja onnelliseksi. Vaikeuskerrointa lisää se, että tuohon tilaan voi olla vaikea päästä.

Kun voit hyvin ja olet onnellinen, ongelmat yleensä ratkeavat kuin itsestään. Asiat loksahtavat paikoilleen helpommin ilman jatkuvaa ponnistelua. Positiiviset tunteet lisäävät voimavaroja, tyytyväisyyttä ja onnellisuutta, mikä näkyy ja tuntuu käytännössä. Positiivisten tunteiden vallassa eläminen tekee elämästä sujuvampaa ja helpompaa.

Vaikeuskerrointa lisää se, että tuohon positiiviseen olotilaan pääseminen on haastavaa ja saattaa tuntua jopa mahdottomalta.

Onnistuminen on vaikeaa, kun oma hyvinvointi takkuaa, jaksaminen on kortilla tai elämässä on haasteita. Jos et löydä itsestäsi mitään positiivista ja kritisoit kaikkea ja kaikkia, se vaikuttaa myös omaan hyvinvointiisi ja jaksamiseesi.

Kun negatiiviset ajatukset valtaavat mielen, ne vaikuttavat kehoon negatiivisina tunteina kuten viha, kateus, toivottomuus ja katkeruus. Tällaiset tunteet voivat ilmetä fyysisinä oireina kuten hikoiluna, punastumisena, vatsakipuna tai sydämentykytyksenä.

Koska tunteet ovat seurausta omista ajatuksista, voit vaikuttaa tilanteeseen. Se on helpottavaa kuulla, eikö vain? Mutta sitten tulee se vaikeuskerroin: miten teet sen?

Elinvoimainen ja vahva nainen -verkkokurssi on matka itseesi. Matka, joka keskittyy auttamaan naisia löytämään ja vahvistamaan sisäistä voimaansa sekä tutkimaan itseään syvällisemmin. Tämä kurssi tarjoaa osallistujille tilaisuuden tutkia omia vahvuuksiaan, intohimojaan ja tavoitteitaan, samalla kun se auttaa heitä voimaantumaan ja saavuttamaan paremman tasapainon elämässään.

Kurssin tavoitteena on tarjota osallistujille työkaluja ja resursseja, jotka auttavat heitä kasvamaan, kehittymään ja löytämään sisäisen voimansa eri elämänalueilla.

Matka itseesi vie syvemmälle ymmärrykseen omasta itsestä, omista tunteista ja tarpeista sekä omasta potentiaalista. Kurssi tarjoaa harjoituksia, tehtäviä ja opastusta, jotka auttavat tunnistamaan omat vahvuutensa ja voimavaransa sekä löytämään keinot niiden hyödyntämiseksi elämässään.

 

 • Saat kattavan kirjallisen kurssimateriaalin, joka tukee onnistumistasi.
 • Syvennät oppimaasi koulutusvideoiden avulla.
 • Löydät kadonneen elinvoimasi ja vahvistat suhdettasi itseesi.
 • Taklaat onnistumisen haasteet ja muutat omia uskomuksiasi menestyksestä.
 • Opit välttämään yleisimmät onnistumisen esteet ja painonhallinnan sudenkuopat.
 • Kehität rennon suhteen ruokaan ja muokkaat ruokailutottumuksiasi tukemaan hyvinvointiasi.
 • Hyödynnät tehokkaimmat painonhallinnan apukeinot.
 • Saat käytännön askeleet muutosten toteuttamiseen.
 • Pääset nauttimaan Personal Trainerin kuntokoulun vinkeistä liikkumisen ja motivaation saralla.
 • Aloitat valmiin 8 viikon Starttiohjelman painonhallinnan tueksi.
 • Huolehdit kehosi hyvinvoinnista valmiin kehonhuolto-ohjelman avulla.
 • Saat muistilistan kehittävään harjoitteluun.
 • Bonuksena: Eroon Makeanhimosta -verkkokurssi (arvo 67€)
 • Aloitat etenemisen Onnistumisen polulla välittömästi!

Voit unohtaa jatkuvat ponnistelut, sillä saavutat tavoitteesi lempeämmillä keinoilla ja kuuntelemalla itseäsi.

Lue lisää: https://lupaustenportaat.fi/elinvoimainen-ja-vahva-nainen/