, ,

Verkkokurssi: Polku onnellisuuteen ja tyytyväisyyteen – Avaimet parempaan elämään. (alv 10%)

77,00 

HALUATKO AVAIMET ONNELLISUUTEEN?

Useimmille avaimet onnellisuuteen ja tyytyväiseen elämään on hukassa.

Kuinka määrität onnellisuuden ja taianomaisen elämän omalta kohdaltasi? Mikä tekee elämästäsi onnellisen ja taianomaisen? Miltä tuntuisi astua onnellisuuteen? Miten tunteet vaikuttavat siihen mitkä mahdollisuudet sinulla on saavuttaa tavoitteesi?

Entä mitä muutoksia tarvitsisit tehdä, jotta voisit elää tyytyväistä ja ihmeellistä elämää?

Tee päätös ja aloita tekemään haluamiasi muutoksia elämässäsi. Ota ensimmäinen askel kohti tavoitettasi ja sitoudu siihen täysillä. Muista, että jokainen pieni askel vie sinua lähemmäksi haluamaasi muutosta.

Ole rohkea ja luota itseesi – sinulla on voima tehdä unelmistasi totta.

Kaikki alkaa päätöksestäsi lähteä toteuttamaan haluamaasi muutosta. On tärkeää tiedostaa, että jos jatkat samalla polulla kuin tähän asti, mikään ei muutu. Jos haluat nähdä muutoksia elämässäsi, sinun on tehtävä asioita eri tavalla.

Viekö kulkemasi polku onnellisuuteen vai jopa kauemmas siitä? Jatkamalla samalla kaavalla saat samat tulokset kuin ennenkin. Jos nykyiset tulokset eivät tyydytä sinua ja haluat muutosta, sinun täytyy toimia toisin.

Negatiivisuuteen ja haasteisiin takertuminen on usein helpompaa kuin niistä irrottautuminen. Vaikka olo olisi onneton ja tyytymätön, se voi tuntua tutulta ja turvalliselta. Pelko muutoksesta voi olla voimakas ja pelottava ajatus. Tästä syystä monet pysyvät haastavassa elämäntilanteessa tai tyytyvät olemaan onnettomia ja tyytymättömiä.

Pelko siitä, että tilanne pahentuu entisestään, estää meitä tekemästä muutoksia, vaikka nykyisessä tilanteessa olisi vaikeuksia ja haasteita. Mutta tilanteen ei tarvitse jäädä sellaiseksi.

Oletko valmis onnellisuuteen? Oletko valmis valjastamaan menestyksen tunteet onnistumisesi voimavaraksi? Oletko valmis ottamaan vastaan avaimet onnellisuuteen?

 

KÄÄNNÄ ELÄMÄSI SUUNTA KUUKAUDESSA AVAIMET ONNELLISUUTEEN -VERKKOKURSSILLA.

TEE PÄÄTÖS OLLA ONNELLINEN JA TYYTYVÄINEN OMAAN ITSEESI JA ELÄMÄÄSI.

Keskity tekemään niitä asioita, jotka tuovat sinulle iloa ja tyydytystä, ja vähennä niitä, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi epäonnistuneeksi tai heikoksi.

Olen täällä auttaakseni sinua tekemään muutoksia, jotka lisäävät nautintoasi omasta itsestäsi ja elämästäsi.

Olen täällä tukemassa sinua matkallasi kohti onnellisuutta ja tyytyväisyyttä, auttaen sinua saavuttamaan ne asiat elämässäsi, jotka ovat sinulle tärkeitä, oli kyse sitten mistä tahansa.

Lue lisää: https://lupaustenportaat.fi/avaimet-onnellisuuteen-verkkokurssi/