Sopimusehdot

Tilaus- ja sopimusehdot

Jotta voit hankkia pääsyn sisältöön, sinun tarvitsee hyväksyä nämä ehdot.

Tilaamasi palveluun liittyvät materiaalit toimitetaan verkon kautta, ladattavana tiedostona tai sähköpostitse.
Materiaalin toimituksesta ei tule lisäkustannuksia.
Mikäli materiaali ei jostain syystä lataudu, voit lähettää viestiä osoitteella [email protected]

Ostaessasi verkkokurssin pääset välittömästi maksusi jälkeen kirjautumaan kurssialustalle.
Saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen sekä automaattisesti luodun salasanasi.
Voit muuttaa salasanasi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.
Mikäli jostain syystä et pääse kirjautumaan kurssialustalle, lähetä viestiä osoitteella [email protected]

 

Materiaalin copyright

Kaikki materiaali on suojattu tekijänoikeuksin. Materiaali on tarkoitettu vain materiaalin hankkineen omaan käyttöön.
Materiaalia ei saa jakaa muille. Materiaalin jakaminen esimerkiksi Facebookissa, blogissa tai muilla tavoin muille ihmisille on kielletty.

Sitoutuminen maksuun

Maksu on sitova eli kun hankit tuotteen itsellesi, sitoudut maksamaan sen kokonaisuudessaan. Huomioitahan, että maksuja ei palauteta takaisin.
Mikäli tuotteessa on tyytyväisyystakuu, niin rahasi palautetaan tyytyväisyystakuuajan puitteissa, mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi.

Vastuuvapaus

Hyväksymällä tilaus- ja sopimusehdot otat täyden vastuun omasta elämästäsi, sekä elämäsi muuttumisesta. Emme lupaa sinulle mitään tiettyjä tuloksia, sillä olet luonnollisesti itse vastuussa omasta elämästäsi ja onnistumisestasi. Hyväksymällä sopimusehdot otat täyden vastuun omasta kehittymisestäsi ja elämäsi muuttumisesta.

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja muuttuu 5.10.2021
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Maksupalvelutarjoaja 5.10.2021 asti
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa – ja MasterCard SecureCode – todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo / Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla
MobilePay / Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.